China Glaze - Awakening

Jag var i stan igår och shoppade lite. Letade mest efter nagellack, några specifika. Jag skulle ha en Seche Vite och Essie - Marshmallow men den hittade jag inte någonstans så den uteblev. Seche Vite fick jag tag i samt några nya godingar :)
 
China Glaze - Awakening är ett lila-rosa skimrande i guld-typ liknande lack som jag föll för direkt. Det påminde om ett jag redan hade hemma, fast detta var lila och inte rosa. Jag kunde ju inte låta bli och det lacket lackade jag med så fort jag kom hem sedan!
 
Nu har jag haft det i två dagar, vilket är typ rekord nu under semestern, jag har annars lackat varje dag..
Jag ska försöka få in de här på bloggen med så den blir lite mer aktiv. Har bara haft så sjukt mycket att göra, eller lackat för ofta ;)
 
Två lager, det första tenderade i att vara lite skirt, iallafall på tummen (som för övrigt är min "testnagel"). Andra lagret så flöt allt ut till perfektion.
Jag la på ett lager Seche Vite topplack och holy macaroni så perfekt allt blev. (Till skillnad från hur det brukar bli) Bilderna nedan gör sej förmodligen bättre i en mobil än på en datorskärm. I min dator ser det vitt-lila ut medans i min mobil mer varm-lila. Det resultatet är mer likt originalet. 
 
Det är dock lite synliga penseldrag i lacket och några stör sej på det. Men jag gillar det, tycker att det passar detta lack. Det är iallafall ingenting som stör mej.
 
Som bas använde jag H&M's Smoothing Base Coat.