OPI - Louvre Me Louvre Me Not

Jag har inte lackat med allt för många OPI-lack tyvärr. Jag önskar att det var flera testade hos mej. Jag köpte på mej några OPI och China Glaze via Tradera när jag började med det här för jag ville inte lägga dyra pengar på något som jag kanske inte skulle gilla. Sen dess har jag nog bara köpt två helt nya OPI-lack, resten är begagnade. Jag har aldrig riktigt kommit överrens med OPI. Jag har försökt, men jag har bara funnit dom svårhanterliga. Som första gången jag skulle lacka med OPI valde jag Sprung. Kanske inte det smartaste draget att börja med som newbie och ack så besviken jag blev. Jag tyckte allt var skit och OPI ville jag inte ha mer.
 
Jag har kännt att OPI har verkat skira, tunna och rinniga. Sedan har jag bara krämlack med OPI också, inga roliga alls så det är kanske en bidragande faktor också.
 
Sedan köpte jag bland annat Midnight In Moscow på flygplatsen i Frankrike och lackade med den när jag kom hem sedan. På Instagram där jag också heter newnailery fick jag 243 likes på den bilden! Så nu skulle jag prova ett lila lack, begagnat, och lila är inte min grej. Jag tänkte jag skulle ha det på i ett dygn ungefär och sedan måla om på måndagskvällen men hör och häpna! Jag har varit så trött hela veckan att jag bar Louvre Me Louvre Me Not i sex dagar straight! Dels var det för att jag var så trött under veckan men också dels för att jag fick ett stort jäkla skärsår längs med hela ringfingret så jag var inte så sugen på att doppa fingret i aceton..
 
När jag skulle börja lacka med Louvre Me Louvre Me Not så fick jag knappt upp korken. Sedan kändes första penseldraget torrt och knöckligt och efter de första fem lagrerna på vänsterhanden funderade jag allvarligt på om jag skulle skita i att måla alla tio fingrar. Men jag chansade, jag trodde att det hade torkat sönder ju, men andra handens lager blev mycket tjockare och smoothare så jag lackade på.
Andra lagret på vänsterhanden var mycket finare, jag behövde nog bara värma upp penseln lite granna.
 
Tre lager slutade det med och jag blev helt kär i färgen. Jag trodde inte den skulle bli så fin på naglarna men den var helt underbar. Därför gjorde det ingenting att jag fick dras med det i sex dagar.
 
Nu kommer jag att spamma er med bilder men jag hoppas att ni finner dom lika vackra som en annan ;)
 
 
Här ser ni mitt ringfinger, det "lilla" skärsåret jag lyckades införskaffa mej typ dag 2 på jobbet. Inte gott att doppa fingret ner i en dip n twist remover!
 
 
Så här såg det ut efter fem dagar! Fortfarande lookin fab! Bara tipwear men annars inte en skråma! Och då ska ni veta att jag jobbat 43h med dessa naglar i en metallindustri där jag använder mina fingrar till att skruva skruvar och pilla. Helt förvånad!