Depend - Winter Wishes kollektionen

Winter Wishes kollektionen
Vintern 2018
 
Jag har officiellt swatchat en hel kollektion nu och har en sammanfattning! Här kommer ett helt inlägg helt ägnat åt ett märke, en kollektion och sex nagellack.
 
 
5078 Wish For Fun
5074 Wish For Snow
5075 Wish For Joy
5077 Wish For Peace
5076 Wish For Love
5073 Wish For Light
 
 
5078 Wish For Fun
Jag hade tre lager av 5078 och det var en bred och trevlig pensel och enkelt att applicera med god formula.
Detta är en svart bas med silver glitter i med holoeffekt.
 
 
5074 Wish For Snow
Detta gråa holografiska silverglitter lack var väldigt skirt så det behövdes hela fyra lager på denna för att få den helt opakt. Men den är riktigt fin att titta på när den väl sitter där på naglarna. Synd att solen inte visade sej alls under min swatchvecka.
 
 
5075 Wish For Joy
Jag trodde att detta skulle vara favoritlacket i kollektionen och det var fint, men absolut inte finast! 3 lager här, samma goda formula och glitter/holos i denna med.
 
 
5077 Wish For Peace
Detta är ett råsnyggt grönt holografiskt lack med skön julgranskänsla! Samma som innan, tre lager.
 
 
5076 Wish For Love
Åh, det är ett sånt djup i detta lack som gör mej helt förtrollad! Wish For Love är helt klart favoriten i denna ljuva kollektion från Depend. Ska ni införskaffa två av denna rekomenderar jag denna, 5076 samt nästkommande, 5073 Wish For Light.
 
 
5073 Wish For Light
Detta var den första jag provade och jag hade den på i flera dagar. Riktigt fint holografiskt lack. Det inskänkte ett lugn av att kolla på det och det är så tjusigt med de nätta holografiska partiklarna i detta guldiga vinterlack.
3 lager krävde detta för full opakt.
 
Sammanställning: Riktigt bra formula, behagligt att applicera och städa upp. Ljuvliga, passande färger för kollektionens ändamål och favoriterna är den lila Wish For Love samt den guldiga, Wish For Light.