Glam of Sweden - Frosted Matte 185

Frosted Matte kollektionen
 
Här har vi nog vinnaren! Jag gillar ju rosa (spec denna typ av rosa.. kan inte beskriva den bättre). Jag har dock ett lack kvar att visa, ett blått. 
 
Det är verkligen en härlig färg och jag gillar faktiskt denna och tror jag kommer använda den fler gånger, speciellt nu när jag har lyckats undvika dessa sprickor och gropar. 
 
Det är nästan neonrosa, starkt lysande, i solsken nästan rött. Kluven, men ja, detta vinner nog över det rosa.
 
I vanlig ordning hade jag Depends peeloff, två flödiga lager direkt efter varandra och tre lager. Här hade jag även ett matt topplack från Depend för att försökta smootha ut lite ojämnheter.
 
Idag är det söndag, slösöndag. Dock är dagen inte särskillt slö för jag blev väckt tidigt, det städades i hela huset och sedan dök det upp kaffegäster och sammanlagt sex barn. Under en timme var det stökigt som attans med leksaker överallt men på fem minuter hade allt städats undan. Riktigt trevligt :)
 
In english:
Here is probably the winner of this collection. I´m still looking forward to the blue one. This is a neonpink-ish polish that was easy to apply. As the other ones I had Depend´s peeloff and actually a matte top coat. I did two layers directly after each other and it was easy to apply.
 
Today is sunday and we had six kids here and two coffeguests. That was refreshing.