Butter London - Marrow

Hösten 2010
 
God kväll på er och ja jag lever! Det har varit extremt tyst ifrån mej på alla möjliga plattformar men nu känner jag att jag börjar få mer tid till detta. Det är snart semester så då kanske jag kommer något mer i fas.
 
Kvällens inlägg kan man nästan tro är ett krämlack tills man ser det nästan minimala ljusblåa skimmret. Det framgår givetvis mer i verkligheten än vad bilderna visar.
 
Jag fick för mej att detta var ett enklelt krämlack som skulle gå snabbt att lacka med och snabbt, det gick det men när jag tände lampan efter första lagret så insåg jag att detta tar nog några lager till. Och efter tre lager vart jag nöjd men efter fotograferingen såg jag på tummen att det fanns en kal fläck. Det var som att färgen drogs med, jag vet inte om det är för att det är ett begagnat lack och kanske har stått länge?
 
In english:
Here's a dark purple polish with micro blue shimmer that you can't see that good in my pictures but appears more in real life. I needed at least three coats and the formula was a bit tricky. After my shoot I saw my thumb had a white spot on it.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: